mandag 19. april 2010

AWARD OG SAMVITTIGHET.....

Jeg har slitt med dårlig samvittighet den siste tiden.........
Jeg har nemlig vært så heldig å fått flere adwards.
I begynnelsen var jeg veldig pliktoppfyllende. Skrev litt om jeg selv, interesser osv. I det siste har award'ene blitt liggende på vent, mens jeg går rundt med dårlig samvittighet for at jeg ikke har svart og sendt de videre. Det er med andre ord ikke de som er blitt prioritert.
Jeg tok en bestemmelse i helga, at jeg legger inn dette bildet i bloggen min. Jeg vil ikke virke hoven, lat eller likegyldig. Dette er bare et personlig valg jeg har tatt for å spare meg for veldig dårlig samvittighet og tid. Jeg har blitt veldig glad for disse, alle som en.
(Om andre også vil bruke dette bildet i bloggen sin så er det helt greit).
Tusen takk alle sammen, og ha en fin-fin dag!

24 kommentarer:

 1. Vet du, jeg skjønner hva du mener. Det er kjempehyggelig med oppmerksomheten men det er også ganske tidkrevende å sende de videre når de skal til mange. Og så synes jeg de kommer i bulker, så det kan bli ganske mange på ganske kort tid. :)

  SvarSlett
 2. Skjønner deg veldig godt jeg! Og dette var jo egentlig veldig lurt da. Syns det er koselig å få awarder jeg og, men jeg er urdårlig på å sende de videre. Det hoper seg opp, og det er ofte jeg ikke får gått inn i bloggene og takket. Og så skal jo noen av dem sendes til en gullion mennesker da, og det er ikke lett når alle har fått den fra før.
  Så du er hverken hoven, lat eller likegyldig syns jeg, bare ærlig.
  Ha en super mandag!
  Klem

  SvarSlett
 3. Det er koselig med awards, men fint om man kan slippe å skrive en masse fakta, videresende til 10 personer osv. Så jeg forstår deg veldig godt at det er mye jobb med awards.
  Nå har jeg ikke holdt på så lenge med bloggen min, men det tar jo en del tid å oppdatere bloggen med egne innlegg, titte på andres arbeid, gi hyggelige kommentarer m.m.
  Du har min fulle forståelse.

  Vårklemmer fra Wenche :0)

  SvarSlett
 4. Jeg er så enig så enig!!
  Ikke har man tid, og dårlig samvittighet er vi utrolig flinke på vi jenter!!
  Jeg setter også pris på att andre vil gi meg awarder, men selv har jeg prioritert å la være å sende de videre!
  Jeg har nok tid foran data`n...
  Forstår deg så godt, Randi!
  Og tror jammen jeg skal legge inn ett slik bilde jeg også!
  Takk for ideèn :)
  Klem fra Maya

  SvarSlett
 5. Du har min fulle forståelse. Det er koselig med oppmerksomheten, men det tar for lang tid... Synes ikke du virker hoven i det hele tatt. Det bildet du har lagt ut var en kjempegod ide:D Kan hende jeg kopierer den, hvis det er greit?

  Ha en fortsatt fin dag,
  klem Jorunn

  SvarSlett
 6. Jeg som da er utvitende om dette, må si at jeg syntes innlegget var mindre koselig og ja du virker hoven - men kun for meg som ikke visste at dere må gjøre masse i forbindelse med disse før jeg leste de forskjellige kommentarene. Og da forstår jeg jo at det kan være slitsomt. Synes dog det er merkelig at det skal ligge så mye arbeid bak en award!

  SvarSlett
 7. Hei.
  Skjønner deg godt jeg, det er veldig koselig å få en award, og det er for så vidt greit å sende de videre også, MEN så vett du at de du gir de til får samme arbeidet som deg, og da får man dårlig samvittighet for det også.
  Tror jammen jeg lagrer bildet ditt jeg også, og legger det inn i min blogg....
  Klem fra Kaia

  SvarSlett
 8. Skjønner deg veldig godt jeg Randi. Å skrive en personlig kommentar er vell så hyggelig. Tror ikke det er noen i hele verden som vil tenke at du virker hoven eller lat. Nei, bruk tiden din til å lage vakre kreasjoner og kanskje en tutorial i ny og ne. :):)

  Ha ei fin uke du!

  Klem, Trine :)

  SvarSlett
 9. Hei igjen! Forstår at min kommentar tidligere ble misforstått og det beklager jeg veldig!

  Det jeg ønsket å formidle var at jeg syntes det er rart at man skulle måtte gjøre så mye når man MOTTAR en award. Man burde vel kunne motta en award og alt man må gjøre er å takke for den, synes nå jeg.

  Og det at jeg IKKE visste at man måtte gjøre en del når man har mottatt en award, gjorde at jeg satt igjen med et noe negativt inntrykk av bloggskriveren. Men det var kun fordi jeg ikke visste noe om hvordan det å motta award foregikk. Jeg mener IKKE at eier av denne bloggen er hoven eller noe annet negativt! Beklager det!

  No hard feelings I hope :)

  SvarSlett
 10. Hei, Randi!

  Jeg skjønner så godt hva du mener! Jeg synes også det er kjempehyggelig å motta utmerkelser og awarder. Men, jeg må innrømme at mange av dem er det ganske mye jobb med for å sende videre. Da blir de kanskje liggende en stund og så gnager det i samvittigheten fordi man synes det virker uttakknemlig. Å få en koselig kommentar i bloggen min verdsetter jeg minst like høyt som awarder.

  Synes det hadde vært helt greit hvis det bare var å sende videre. Liker heller ikke så veldig godt å skrive fakta om meg selv. Hvor interressant er det for andre egentlig...?

  Så du kan bare slappe av, Randi. Jeg tror ingen overhodet tenker på deg som hoven og utakknemlig. Bruk heller tiden på å lage noe vakkert som vi kan få gleden av å se her i bloggen din.

  Ha en flott kveld:)

  Klem,
  Hanne

  SvarSlett
 11. Kjempeflott at du er åpen og ærlig og heller foreslår et alternativ når tida ikke strekker til! Tanken som teller, vet du! Stor klem fra meg! :oD

  SvarSlett
 12. SVAR TIL TONJE:

  No hard feelings!!!!

  Takk for at du tok deg tid til dette innlegget, setter veldig stor pris på det! Det ble litt misforstått det første.....

  -klem-

  SvarSlett
 13. Dette står det stor respekt av Randi! Dette med awarder er noe hver og en må få føle på, det skal jo være positivt.
  Jeg syntes det er en ære og veldig stas å motta awarder, men har ikke noe problem med å se det du sier om tiden, det blir litt jobb med dem.
  Ingen som kan klandre deg for dette valget, syntes det er ærlig or realt å si fra.
  Ha en fin kveld, og kos deg videre med bloggoing :-)
  Nydelig bilde forresten!
  Klem Guro

  SvarSlett
 14. Hei Randi - du har helt rett, synes jeg. Og så velger du en flott løsning for å fjerne dårlig samvittighet. Jeg ble inspirert til å gjøre det samme, og henviser blant annet til dine kloke ord. Jeg kopierte 'banneret' også - håper det er i orden.
  Ha en fortsatt fin dag!
  ♥ Sakkalo ♥

  SvarSlett
 15. Takk for banneret! Og at jeg kunne få bruke den! Det var en veldig fin måte å si ifra på hvordan jeg hadde det- veldig befriende faktisk, spennende blogg har du óg!

  SvarSlett
 16. Hei Randi!
  Ja vi damer er gode på dårlig samvittighet! Jeg har også fått mange awarder og har ikke prioritert å bruke energi på å sende de videre, eller vise de frem for den saks skyld. Når man må videresende til mange tar det tid, på det meste 12 stykker!!!

  Jeg tror jeg skal herme etter deg Randi =) håper det er greit...

  Ha en flott dag videre!

  Klem fra Anne

  SvarSlett
 17. Hei!
  Denne likte jeg!!!
  Synes også det er kjekkere med kommentarer enn alt som "følger med" disse awardene!!
  Og dårlig samvittighet for at en ikke fullfører!
  Håper det er greit at jeg "hermer" etter den?

  Ha en fin helg!

  SvarSlett
 18. Hei på deg, Randi!!
  Tuuuusen takk for at du skrev dette!!! Akkurat slik føler jeg det også!! En evig gnagende samvittighet for at jeg ikke orker å fulføre awardsene jeg har fått....

  Jeg har lagt en epistel i blogginnlegget mitt også, med bilde og henvisning til deg!! Takk for at du gjorde dette!!!

  Ha en suuuuperflott helg!!
  Klemmer fra Jannhild!

  SvarSlett
 19. Skjønner så godt hva du mener!
  Håper at det er greit at jeg kopiere bildet og legger det inn i sidebaren min!
  Ha ei fin helg
  klem:)

  SvarSlett
 20. Dette har jeg også tenkt på en stund, så det var en lettelse å lese at andre føler det samme. Jeg har kopiert bilde ditt men ikke helt bestemt meg for å bruke det, er så livende redd for å såre noen for jeg er jo bare så glad for at de har tenkt på meg og jeg VET jo hva arbeid de har lagt i å sende den...........!!!

  Takk for at du deler;)

  SvarSlett
 21. SVAR TIL SØLVI:

  Jeg er helt enig med deg. Det ligger masse arbeid i det fra avsenderen. Det siste jeg vil er å såre noen med dette innlegget. Det er selvfølgelig helt opp til hver enkelt hva en vil prioritere og ta seg tid til.

  Jeg tok dette valget etter en lang periode med dårlig samvittighet.

  Jeg har STOR respekt og beundring for de som tar seg til til awards og følger opp.

  SOM SAGT; DET SISTE JEG VIL ER Å SÅRE NOEN MED DETTE INNLEGGET.

  SvarSlett
 22. Skjønner deg godt Randi, har selv en som jeg fortsatt ikke har gjort noe med og det plager meg.

  SvarSlett
 23. Hei.Jeg heter Gunvor. Er inne på siden din å beundre alt det du lager. Det er utrulig flott.Har fått mye inspirasjon i fra deg. Er blitt helt hekta på å lasge esker.Kose mæ når jeg er inne på sidene dine :)

  SvarSlett
 24. For me, I never follow rules, lol , so when I get an award I decide whether I want to pass it on to 10 friends or none at all . (What I usually do is say "here it is whoever wants it,grab it, you all deserve it, I could never decide between you all).
  Or at other times I just add the picture to my sidebar even if I havent done the "10 things about myself..." with the words above it " from 'so and so'" .I figure, It acknowledges the gift, but I don't waste a morning writing up a long post! No one has complained yet!
  The awards were really cool when I first started blogging...now I almost dread the email.."I have a little something for you on my blog.."cos I KNOW what it is!! :-D
  So I understand completely!

  SvarSlett

Koselig om du legger igjen en kommentar!
Ha en flott dag!
-klem-